Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

POZIV ZA STUDIJSKO PUTOVANJE U NORVEŠKU


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije objavljuje 


P O Z I V


      za sudjelovanje na studijskom putovanju u Brandbu (Norveška) s ciljem edukacije obrtnika i poduzetnika koji se bave djelatnostima iz područja elektroinstalacija, instalacija klima uređaja i centralnog grijanja za korištenje biomase u svrhu proizvodnje obnovljivih izvora energije.


      Financijska sredstva za provedbu ove aktivnosti osigurana su iz Fonda za bilateralne odnose Financijskih mehanizama Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora. Program operator Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije odobren je iznos od 29.879,08 EUR za provedbu aktivnosti u svrhu edukacije obrtnika i poduzetnika instalatera o važnosti i prednostima postrojenja koja funkcioniraju na princip biomase. Zajedno sa svojim norveškim partnerom „Energigården AS Senter for bioenergi“ Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije planira provesti slijedeće aktivnosti: educiranje obrtnika za instalaciju peći i postrojenja koji proizvode energiju iz biomase, razmjena iskustava između predstavnika Komore i norveških partnera, izrada brošure kao priručnika za postavljanje postrojenja za proizvodnju energije iz biomase i na kraju prenošenje stečenih znanja obrtnicima u Koprivničko-križevačkoj i susjednim županijama koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na studijskom putovanju.


      Molimo sve obrtnike i poduzetnike zainteresirane za sudjelovanje na studijskom putovanju u Norveškoj da se prijave putem prijavnice u dnu teksta najkasnije do petka, 9. rujna 2016. Prijavnicu možete dostaviti putem e-maila obrazovanje-kc@hok.hr, fax-a na broj 623 408 ili osobno na adresi Obrtničke komore Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica. Ukoliko će biti više zainteresiranih Obrtnička komora će provesti odabir kandidata koji najbolje odgovaraju uvjetima.


 


 Objavljeno: 6.9.2016.divider