Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

OBRTNIČKA KOMORA KANDIDIRALA PROJEKTNI PRIJEDLOG U OKVIRU OTVORENOG POZIVA EGP I NORVEŠKOG FONDA ZA ZAPOŠLJAVANJE MLADIH


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije dostavila je sažetak projektnog prijedloga za natječaj EGP i Norveškog fonda za zapošljavanje mladih. Cilj ovog Fonda je podržati transnacionalne projekte koji promoviraju održivo i kvalitetno zapošljavanje mladih.


Projektom Obrtničke komore pod nazivom „Education for Employment“ planira se osmisliti inovativan način provedbe programa osposobljavanja i usavršavanja u obrazovanju odraslih kako bi se pokušalo utjecati na povećanje broja osoba koje sudjeluju u cjeloživotnom obrazovanju što će za posljedicu imati povećanje njihove zapošljivosti. Ciljana skupina su mladi između 15 i 29 godina, s posebnim fokusom na mlade osobe koje završavaju obrazovanje u strukovnim zanimanjima i dugotrajno nezaposlene osobe u dobi od 25-29 godina. Vrijednost projekta je 1.200.000,00 €, a vrijeme provedbe 60 mjeseci.


Kao projektni partner iz zemlje donora u projektu sudjeluje tvrtka „Energigarden“ iz Norveške s kojom je Obrtnička komora u protekloj godini imala uspješnu suradnju u provedbi bilateralne aktivnosti „Edukacija instalatera za korištenje postrojenja na principu biomase“. Drugi partner u projektu je Obrtničko učilište Pouka.Objavljeno: 1.8.2017.