Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


PREDSTAVNICI ŽUPANIJE I OPĆINE ČITLUK RAZGOVARALI O SURADNJI

Delegacija u sastavu župana Darka Korena, saborskog zastupnika Branka Hrga, direktora Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica Krunoslava Vitelja i tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Bože Baraća u utorak, 7. veljače posjetila je Općinu Čitluk, gdje je održan radni sastanak s načelnikom Općine Marinom Radi&sc... detaljnije
SVEČANA DODJELA UVJERENJA POLAZNICIMA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA OBAVLJANJE POSLOVA ELEKTROZAVARIVAČA I PROGRAMA USAVRŠAVANJA ZA VODITELJA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA

U četvrtak, 31. siječnja 2019. godine u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA svečano su dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju  i usavršavanju za dvije grupe polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova elektrozavarivača i programa usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata.


Sve... detaljnije


MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU

 U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se ispitni rok veljača majstorskih ispita u 2019. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 4 kandidata iz sljedećih zanimanja: strojobravar, vodoinstalater, automehaničar i soboslikar-ličilac.


Praktični dijelovi ispita su završili, a kandidati koji su položil... detaljnije


ROK ZA DOSTAVU PDV OBRASCA

Svi obveznici PDV-a uključujući i obrtnike „dohodaše“ i „dobitaše“ obvezni su sastaviti prijavu PDV-a za posljednje razdoblje oporezivanja kalendarske godine.
PDV obrazac za prosinac 2018. treba predati najkasnije do 20. siječnja 2019. godine.
Razlika u prijavi PDV-a za prosinac u odnosu na ostale ... detaljnije< natrag