Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA "MOSTAR 2012", 27.-31.3.2012.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA organizirale su nastup obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 15. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru Na zajedničkom štandu Koprivničko-križevačke županije veličine 80 m2 svoje proizvode je predstavilo 12 obrtnika iz Koprivničko-kr... detaljnije


ODRŽAN 6. SAJAM POSLOVA U ĐURĐEVCU

U srijedu, 29. ožujka, u Đurđevcu je u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Đurđevca. održan šesti po redu Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslo... detaljnije


JOŠ JEDAN SEMINAR ZA OBRTNIKE U KOPRIVNICI

U organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 22. ožujka 2012. u prostorijama Komore održava se seminar za knjigovođe, trgovce zlatom i agencije za promet nekretnina koji su to obvezni odslušati prema Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Seminar će o... detaljnije

ODRŽAN SASTANAK S RAVNATELJIMA SREDNJIH STRUKOVNIH ŠKOLA

U ponedjeljak, 19.3.2012., u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak s ravnateljima županijskih srednjih strukovnih škola.

Na sastanku je usuglašen prijedlog plana upisa u šk. god. 2012./2013. za koji će Komora dati svoju suglasnost.

Dogovorene su i aktivnosti oko promidžbe upisa u ob... detaljnije

POSJET MEĐUNARODNOM SAJMU OBRTNIŠTVA U MUENCHENU

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizirala je posjet Međunarodnom sajmu obrtništva u Muenchenu od 15. do 17. ožujka 2012.g. Četrdeset obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije je posjetilo ovaj sajam. Cilj posjete bio je da se vidi što se nudi u obrtništvu i kakva konkurencija čeka obrtnike iz Koprivničko-križevačke županije ... detaljnije


< natrag