Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

VijestiNASTAVAK OBRAZOVANJA ZA UČENIKE KOJI SU ZAVRŠILI TROGODIŠNJE OBRAZOVNE PROGRAME

Stupio je na snagu novi Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (N.N. 86/2012) kojim se omogućava svim učenicima koji završavaju trogodišnje programe nastavak školovanja na račun državnog proračuna.

Prema navedenom Zakonu, učenici koji su stekli nižu stručnu spremu imaju pravo na nastavak šk... detaljnije


NASTUP OBRTNIKA NA VIII SAJMU U SREDNJEVJEKOVNOM ŠIBENIKU

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizira nastup starih zanata na VIII sajmu u srednjevjekovnom Šibeniku od 07. do 09. rujna 2012.g. gdje će se predstaviti obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije.

Svoje proizvode i usluge predstavit će: Svjećarski, medičarski, trgovački i ugostiteljski obrt „Špičko“ vl. Ljubice Š... detaljnije


NASTUP OBRTNIKA NA 20. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove godine organizira nastup na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Na sajmu će se predstaviti obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam ove se godine održava po 20. puta na sajamskom prostoru u Gudovcu od 07. do 09.09.2012.g.
... detaljnije


SJEDNICA STRUČNOG VIJEĆA OBRTNIČKOG UČILIŠTA POUKA

Sjednica Stručnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA održana je u prostorima Učilišta 28. kolovoza 2012.

Sjednici Stručnog vijeća POUKE prisustvovali su nastavnici i stručni suradnici Učilišta. Predsjednik Upravnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA Božo Barać uputio je nekoliko prigodnih riječi te posebno naglasio važnost provođenja obrazov... detaljnije< natrag