Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


OBRTNICI NASTUPILI NA SAJMU PROIZVOĐAČA SUVENIRA „KVARNER EXPO 12“

Sajam proizvođača suvenira „Kvarner expo 12“ održao se u Opatiji od 04. do 07. travnja 2012.g. U subotu, 07. travnja 2012.g. završen je sajam „Kvarner expo 12“. Na 20 m2 unutarnjeg izložbenog prostora izlagalo je 6 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije: „Tepka“ vl. Borisa Đorđevića, „Lim“ vl. Nine i Ivana Funteka, „Vjenčić“ vl. Alena Glavice... detaljnije


MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA "MOSTAR 2012", 27.-31.3.2012.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA organizirale su nastup obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 15. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru Na zajedničkom štandu Koprivničko-križevačke županije veličine 80 m2 svoje proizvode je predstavilo 12 obrtnika iz Koprivničko-kr... detaljnije


ODRŽAN 6. SAJAM POSLOVA U ĐURĐEVCU

U srijedu, 29. ožujka, u Đurđevcu je u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Đurđevca. održan šesti po redu Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslo... detaljnije


JOŠ JEDAN SEMINAR ZA OBRTNIKE U KOPRIVNICI

U organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 22. ožujka 2012. u prostorijama Komore održava se seminar za knjigovođe, trgovce zlatom i agencije za promet nekretnina koji su to obvezni odslušati prema Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Seminar će o... detaljnije

ODRŽAN SASTANAK S RAVNATELJIMA SREDNJIH STRUKOVNIH ŠKOLA

U ponedjeljak, 19.3.2012., u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak s ravnateljima županijskih srednjih strukovnih škola.

Na sastanku je usuglašen prijedlog plana upisa u šk. god. 2012./2013. za koji će Komora dati svoju suglasnost.

Dogovorene su i aktivnosti oko promidžbe upisa u ob... detaljnije


< natrag