Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKI OBRTNICI NA SAJMU OSIJEK EXPO 2009. I MARKOVOM SAJMU U ZAGREBU

Od 21. do 24. svibnja održavaju se dva sajma na kojima izlažu obrtnici iz naše županije – Markov sajam u Zagrebu i Osijek expo 2009.

Na osječkom sajmu izlažu: “Kupin”, vl. Josip Bubalo, “Limex”, vl. Željko Jakopanec, “Limeks”, vl. Željka Konjačić i “Metalis”, vl. Dragutin Neduhal. Nastup na sajmu za obrtnike je besplatan, a troškove na... detaljnije

ODRŽANE 2. OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE

U hotelskom naselju Solaris u Šibeniku od 14. do 17. svibnja četrdesetak obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovalo je na 2. Obrtničkim sportskim igrama.

Sudionici su se natjecali u šest disciplina: mali nogomet, tenis, stolni tenis, kuglanje, pikado i potezanje užeta. Nastup na igrama financirali su Hrvatska obrtnička kom... detaljnije


OBRTNICI I PODUZETNICI U IZGRADNJI AUTOCESTE A12

Prošlog ponedeljka inicijativom Obrtničke komore Kc- kž županije i Županijske gospodarske komore održan je zajednički sastanak Ceha graditeljstva, Ceha prijevoznika Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, te strukovnih grupa graditelja i prijevoznika HGK.

Sukladno sastanku održanog tjedan dana ranije s potpredsjednikom Vlad... detaljnije


SURADNJA OBRTNIČKE KOMORE I ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

U prostorijama Zavoda za javno zdravstvo u Koprivnici u ponedeljak je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji na području uvođenja samokontrole u ugostiteljstvu između Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije i Zavoda.

Ugovore je potpisala ravnateljica Zavoda mr. sc. dr. med. Draženka Vadla i potpredsjednik Obrtničke komore Kopr... detaljnije


OBRTNICI ZAINTERESIRANI ZA BESPOVRATNA SREDSTAVA MINGORP-A

Zajednička suradnja područne Obrtničke komore, Županijske Gospodarske komore i PORA-e rezultirala je dolaskom brojnih obrtnika i poduzetnika Koprivničko – križevačke županije, njih četiristotinjak na prezentaciju Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

Sve prisutne su redom pozdravili domaćini župan koprivničko – kr... detaljnije


PREZENTACIJE ZA UPISE U OBRTNIČKA ZANIMANJA KRIŽEVCI I ĐURĐEVAC

Poštovani roditelji i učenici 7. i 8. – ih razreda, pozivamo Vas na prezentaciju upisa u srednje strukovne škole za odabir jednog od obrtničkih zanimanja.

Prezentacije će se održati u Đurđevcu i Križevcima prema slijedećem rasporedu. 21. svibnja (četvrtak), Hrvatski dom, A. G. Matoša 4, Križevci s početkom u 16 sati, a 26. svibnja (uto... detaljnije


< natrag