Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ODRŽANE 2. OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE

U hotelskom naselju Solaris u Šibeniku od 14. do 17. svibnja četrdesetak obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovalo je na 2. Obrtničkim sportskim igrama.

Sudionici su se natjecali u šest disciplina: mali nogomet, tenis, stolni tenis, kuglanje, pikado i potezanje užeta. Nastup na igrama financirali su Hrvatska obrtnička kom... detaljnije


OBRTNICI I PODUZETNICI U IZGRADNJI AUTOCESTE A12

Prošlog ponedeljka inicijativom Obrtničke komore Kc- kž županije i Županijske gospodarske komore održan je zajednički sastanak Ceha graditeljstva, Ceha prijevoznika Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, te strukovnih grupa graditelja i prijevoznika HGK.

Sukladno sastanku održanog tjedan dana ranije s potpredsjednikom Vlad... detaljnije


SURADNJA OBRTNIČKE KOMORE I ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

U prostorijama Zavoda za javno zdravstvo u Koprivnici u ponedeljak je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji na području uvođenja samokontrole u ugostiteljstvu između Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije i Zavoda.

Ugovore je potpisala ravnateljica Zavoda mr. sc. dr. med. Draženka Vadla i potpredsjednik Obrtničke komore Kopr... detaljnije


OBRTNICI ZAINTERESIRANI ZA BESPOVRATNA SREDSTAVA MINGORP-A

Zajednička suradnja područne Obrtničke komore, Županijske Gospodarske komore i PORA-e rezultirala je dolaskom brojnih obrtnika i poduzetnika Koprivničko – križevačke županije, njih četiristotinjak na prezentaciju Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

Sve prisutne su redom pozdravili domaćini župan koprivničko – kr... detaljnije


PREZENTACIJE ZA UPISE U OBRTNIČKA ZANIMANJA KRIŽEVCI I ĐURĐEVAC

Poštovani roditelji i učenici 7. i 8. – ih razreda, pozivamo Vas na prezentaciju upisa u srednje strukovne škole za odabir jednog od obrtničkih zanimanja.

Prezentacije će se održati u Đurđevcu i Križevcima prema slijedećem rasporedu. 21. svibnja (četvrtak), Hrvatski dom, A. G. Matoša 4, Križevci s početkom u 16 sati, a 26. svibnja (uto... detaljnije

POTVRDE SUDA ČASTI HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE ZA PRIJEVOZNIKE

Na našoj web stranici prijevoznicima je dostupan obrazac zahtjeva za izdavanje potvrde Suda časti Hrvatske obrtničke komore kojom se potvrđuje da im nije izrečena mjera zabrane obavljanja djelatnosti.

Ova potvrda potrebna je kod izdavanje licence za obavljanje djelatnosti javnog domaćeg ili međunarodnog cestovnog prijevoza robe ili put... detaljnije


< natrag