Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

VijestiODRŽAN SASTANAK S RAVNATELJIMA SREDNJIH STRUKOVNIH ŠKOLA

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije 20. rujna 2017. godine održan je sastanak s ravnateljima srednjih strukovnih škola u cilju što uspješnije suradnje i realizacije 20. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Na sastanku se raspravljalo o prezentaciji obrtničkih zanimanja s ciljem pot... detaljnije


MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se III ispitni rok majstorskih ispita u 2017. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 9 kandidata iz sljedećih zanimanja: frizer, elektromehaničar, automehaničar, kuhar, pekar, strojobravar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije.


Praktični dijelovi ispita su završ... detaljnije


IVANA VINCEK NA SVJETSKOM PRVENSTVU FRIZERA U PARIZU

Pariz će ove godine postati prijestolnica i centralno mjesto okupljanja najboljih svjetskih frizera i kozmetičara. U dva dana, 17. i 18. rujna, svoje vještine će prezentirati predstavnici mnogih zemalja, a među njima će biti frizeri i kozmetičari iz Hrvatske.

Među 15-ak natjecatelja iz Hrvatske je i Ivana Vincek, frizerka iz ... detaljnije


PRIJAVITE SE NA BESPLATNE EDUKACIJE ZA OBRTNIKE

S ciljem unaprjeđenja poslovanja i stjecanja znanja potrebnih za uspješno vođenje obrta Obrtnička komora je za svoje članove pripremila besplatne edukativne radionce sa sljedećim temama:

1. Financijsko-ekonomsko poslovanje u obrtu

2. Komunikacijske vještine

3. Marketinške vje... detaljnije
< natrag