Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ODRŽAN SASTANAK S RAVNATELJIMA SREDNJIH STRUKOVNIH ŠKOLA

U cilju što uspješnije suradnje i realizacije 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, 13. listopada 2016. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak s ravnateljima srednjih strukovnih škola.


Na sastanku se raspravljalo o prez... detaljnije


ODRŽANA SVEČANA DODJELA UVJERENJA O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u srijedu 12. listopada 2016. održana je dodjela Uvjerenja o stručnoj osposobljenosti polaznicima koji su položili ispite u okviru projekta „Stručno osposobljavanje na radnom mjestu-obrazovanje za poznatog poslodavca za ugostiteljska zanimanja“.


Nakon pripremne nastave k... detaljnije


ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE TESAR/ICA

U srijedu, 12.10.2016. godine, Obrtničko učilište Pouka u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Križevci, započelo je program izobrazbe nezaposlenih osoba.


18 novih polaznika s područja cijele Koprivničko-križevačke županije upisalo je program osposobljavanja za obavljanje jednostavnih poslova u zaniman... detaljnije


HAMAG-BICRO RASPISAO JE PROGRAM POVOLJNOG KREDITIRANJA OBRTNIKA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, potpisali su 30. lipnja 2016. godine Sporazum o financiranju za provedbu financijskih instrumenata u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. – 2020.


Kroz no... detaljnijeMIKROFINANCIRANJE-PROGRAM ZA PODUZETNIKE POČETNIKE

Erste banka za sve zainteresirane sadašnje i buduće poduzetnike provodi program Mikrofinanciranja. Program je namijenjen nezaposlenim osobama koje žele pokrenuti vlastiti posao, odnosno poduzetnicima početnicima koji su unutar posljednje dvije godine pokrenuli vlastito poslovanje.


Cilj programa je poticanje samozapošlja... detaljnije< natrag