Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

VijestiODRŽAN SASTANAK S RAVNATELJIMA SREDNJIH STRUKOVNIH ŠKOLA

U cilju što uspješnije suradnje i realizacije 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, 13. listopada 2016. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak s ravnateljima srednjih strukovnih škola.


Na sastanku se raspravljalo o prez... detaljnije


ODRŽANA SVEČANA DODJELA UVJERENJA O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u srijedu 12. listopada 2016. održana je dodjela Uvjerenja o stručnoj osposobljenosti polaznicima koji su položili ispite u okviru projekta „Stručno osposobljavanje na radnom mjestu-obrazovanje za poznatog poslodavca za ugostiteljska zanimanja“.


Nakon pripremne nastave k... detaljnije


ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE TESAR/ICA

U srijedu, 12.10.2016. godine, Obrtničko učilište Pouka u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Križevci, započelo je program izobrazbe nezaposlenih osoba.


18 novih polaznika s područja cijele Koprivničko-križevačke županije upisalo je program osposobljavanja za obavljanje jednostavnih poslova u zaniman... detaljnije


HAMAG-BICRO RASPISAO JE PROGRAM POVOLJNOG KREDITIRANJA OBRTNIKA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, potpisali su 30. lipnja 2016. godine Sporazum o financiranju za provedbu financijskih instrumenata u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. – 2020.


Kroz no... detaljnije
< natrag