Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ODRŽAN 16. DJEČJI SAJAM U VIRJU

Pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i Općine Virje u nedjelju 27. svibnja 2018. održan je 16. Dječji sajam.


Sajam su organizirali učenici i nastavnici Osnovne škole F.V. Šignjara. Učenici su imali prodajnu izložbu svojih radova, a uz bogatu tombolu i zab... detaljnijeODRŽAN 11. SUSRET TRGOVACA

U Koprivnici je 24. i 25. svibnja u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održan je 11. Susret trgovaca. Susret je okupio brojne predstavnike struke kako bi se raspravljalo o aktualnostima, trgovačkim problemima, iskustvima i brojnim temama vezanim uz trgovinu.


Okupljene je p... detaljnijeSTRUČNO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE TESAR/ICA

U četvrtak, 24. svibnja Obrtničko učilište Pouka u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Križevci započelo je s provođenjem stručnog osposobljavanja nezaposlenih osoba za zanimanje tesar/ica.


Područni ured Križevci uputio je nezaposlene ... detaljnije


OBRTNIČKA KOMORA PARTNER U PROJEKTU "PARTNERSTVO ZA SVE 2"

Dana 17. svibnja 2018. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je konferencija za medije na temu odobrenih sredstava u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III“. Ravnateljica „PORE” KKŽ Melita Birčić predstavila je projekt &bdquo... detaljnije< natrag