Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU U LUDBREGU

Od 3. do 6. rujna 2015. godine u Ludbregu se održava 23. po redu „Ludbreški sejem“.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Koprivnica na 40 m2 zajedničkog izlagačkog prostora svoje proizvode predstaviti će i obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije. Na sajmu izlažu: BAČVARIJA LEDINSKI, v... detaljnije

POZIV ZA IZLAGANJE NA 23. LUDBREŠKOM SEJMU

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Udruženje obrtnika Koprivnica organiziraju zajednički nastup obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije na 23. Lubreškom sejmu koji će se održati od 3. do 6. rujna 2015. u sklopu manifestacije Dani ludbreške Svete Nedjelje.

Molimo zainteresirane obrtnike da se jave u Udruženje obrtnik... detaljnije

OBJAVLJEN JAVNI POZIV PROGRAM POTICANJA PODUZETNIŠTVA I OBRTA ZA 2015. GODINU

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je drugi krug javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa „Poduzetnički impuls“- – Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2015. godinu.

Unutar Prvog programskog područja, otvoreni su Javni pozivi za slijedeće aktivnosti:

- Jačanje... detaljnije


PREDSTAVLJENI PROJEKTI ZA KOJE SU ODOBRENA BESPOVRATNA SREDSTVA IZ EU FONDOVA

Dana 8. srpnja 2015. u prostorijama Koprivničko – križevačke županije predstavljeni su projekti za koje su odobrena bespovratna sredstva iz EU fondova vrijednih više od dva milijuna kuna. Između ostalih je i projekt „Hoću biti vješt(đ)ak“ čiji je prijavitelj Obrtnička komora Koprivničko - križevačke županije.

Vrijednost projekta je 240... detaljnije


ŽUPAN KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE URUČIO DIPLOME NOVIM MAJSTORIMA

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u srijedu 8. srpnja održana je svečana podjela diploma o majstorskom zvanju.

Svečana podjela bila je organizirana za 20 kandidata koji su majstorski ispit položili u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u rokovima veljača i svibanj 2015. godine. Kandidatima je diplome sve... detaljnije< natrag