Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti17. OBRTNIČKI SAJAM U PULI

17. Obrtnički sajam održao se od 02.-05. listopada 2014. godine u Puli.

U periodu od 02.-05.listopada 2014. godine na 17. Obrtničkom sajmu u Puli već drugi puta izlažu koprivnički obrtnici zahvaljujući organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica i gradu Koprivnici.

Ovogodišnji izlagači su slijedeći:

1. ZELEN... detaljnije


ZAVRŠILI PRAKTIČNI DIJELOVI MAJSTORSKOG ISPITA U JESENSKOM ROKU

U srijedu, 01. listopada 2014. godine završeni su praktični ispiti u jesenskom roku majstorskih ispita.

Provjerom znanja i vještina u obavljanju poslova za deset različitih zanimanja, praktični dio ispita je uspješno položilo 9 kandidata.

U srijedu, 30. rujna 2014. godine održao se praktični dio ispita za zanimanje kuhar i... detaljnije

JAVNI POZIV ZA UPISE U PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA I USAVRŠAVANJA

Pozivamo Vas da se prijavite u programe stručnog osposobljavanja i usavršavanja za zanimanja: voditelj/ica za izradu i provedbu EU projekata i vizažist.

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja su u tijeku, a ukoliko podnesete prijavu u 8. Tjednu cjeloživotnog učenja, do 03. listopada 2014. godine, ostvarujete 10% popusta.
... detaljnije


8. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Obrtničko učilište POUKA i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organiziraju aktivnosti u sklopu 8. tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Ova UN... detaljnije


8. SAJAM POSLOVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA će ove godine na Sajmu prezentirati aktivnosti koje se provode na području cjeloživotnog učenja.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola te osobama koj... detaljnije< natrag