Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


MINISTAR RADA I MIROVINSKOG SUSTAVA MIRANDO MRSIĆ SA SURADNICIMA JE ODRŽAO SAVJETOVANJE O ZAKONU O RADU TE SASTANAK S PREDSTAVNICIMA KOMORSKOG SUSTAVA

Sastanak je održan dana 19. rujna 2014.g. u Varaždinu sa temom savjetovanja o novom Zakonu o radu.

Ministar Mrsić je naglasio da Zakon treba biti u primjeni duže kako bi imali uvid u ono što će polučiti. Uveden je institut rada kod dva poslodavca kada je moguće raditi u punom radnom vremenu kod jednog, a potom do 8 sati tjedno kod dru... detaljnije


POTPISAN SPORAZUM O STIPENDIRANJU SA OPĆINOM PODRAVSKE SESVETE

Na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana općine Podravske Sesvete načelnik Ivan Derežić i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać svečano su potpisali sporazum o stipendiranju učenika deficitarnih zanimanja.
Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Općina Podravske Sesvete u školskoj godini 2014./20... detaljnije


NJEMAČKI JEZIK U OKVIRU OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE

U srijedu, 17. rujna 2014. s početkom u 18 i 30 sati su počela predavanja za polaznike sva tri ciklusa osposobljavanja za elektrozavarivače iz njemačkog jezika.

Tečaju se odazvalo dvadesetak polaznika koje će profesorica Dijana Franjo-Čordaš kroz predavanja upoznati s osnovama njemačkog jezika. Program je prilagođen svima koji se po pr... detaljnijeZAVRŠEN III. CIKLUS OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE

Polaznici III. ciklusa programa osposobljavanja za elektrozavarivača, u petak, 12. rujna su pristupili praktičnom dijelu ispita, a u ponedjeljak, 15. rujna 2014. su pristupili pismenoj provjeri znanja u okviru stručno-teorijskog dijela nastave.
III. ciklus osposobljavanja pohađalo je ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke žup... detaljnije


POSJET JESENSKOM MEĐUNARODNOM SAJMU U GRAZU

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizira posjet Jesenskom međunarodnom sajmu u Grazu dana 06. listopada 2014.g.
Sajam se održava od 02. do 06.10.2014.g. u Grazu. Cijena puta je 100,00 kuna, a cijena ulaznice za sajam (koja nije uključena u cijenu puta) je 1,00 euro.
Prijave i uplate se primaju u Obrtničkoj komori... detaljnije< natrag