Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

VijestiPOZIV ZA PRISUSTVOVANJE SEMINARU E-TROŠARINE

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora ŽK Koprivnica pozivaju Vas da prisustvujete seminaru E-TROŠARINE koji će se održati dana 08.09.2014.g. s početkom u 11.00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, Koprivnica, Frankopanska ulica 3.
Od 01. rujna 2014. stupaju na snagu odredbe Pravilnik... detaljnije

POTVRDE ZA PRUŽANJE USLUGA NA EU TRŽIŠTU

U Narodnim novinama broj 92 od 28. srpnja 2014. godine objavljen je Pravilnik o izdavanju EU potvrda koje se izdaju hrvatskim pravnim i fizičkim osobama za neometano pružanje usluga na EU tržištu.
EU potvrdom dokazujete da ste poslovno nastanjeni u Republici Hrvatskoj i da nemate čak ni privremene zabrane bavljenja profesijom. Potvrdu izdaje ... detaljnije

PODJELA UVJERENJA O OSPOSOBLJAVANJU

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. godine u prostorima Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, u Koprivnici, upriličena je svečana podjela Uvjerenja o osposobljavanju nezaposlenih osoba koje su uspješno završile program osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije.

... detaljnije


ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 17. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. održana je 3. sjednica Organizacijskog odbora 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Prva točka dnevnog reda jučerašnje sjednice bio je odabir oprematelja ovogodišnjeg sajma. Od pristiglih ponuda, kao najpovoljnija odabrana je ponuda zadruge Slavonija iz Orahovice.
Od o... detaljnije


ODRŽAN SASTANAK S TEMOM APLICIRANJA PROJEKTNOG PRIJEDLOGA U OKVIRU NATJEČAJA „ŠIRENJE MREŽE SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI – FAZA III“

Sastanak na temu apliciranja projektnog prijedloga u okviru natječaja „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza III“ održan je u ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. godine u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije.
Sastanku su prisustvovali potencijalni partneri i pridruženi suradnici u projektu, predstavnici Obrtničke komore ... detaljnije< natrag