Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


17. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Sve je spremno za 17. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Rekordan broj izlagača i bogati program namijenjen je svim posjetiteljima sajma.
17. obrtnički i gospodarski sajam održava se u Križevcima od 07.-09.11.2014. godine u sportskim dvoranama Osnovne škole „Ljudevit Modec“ i Gimnazije. Na sajmu nastupa 255 izlaga... detaljnije17. OBRTNIČKI SAJAM U PULI

17. Obrtnički sajam održao se od 02.-05. listopada 2014. godine u Puli.

U periodu od 02.-05.listopada 2014. godine na 17. Obrtničkom sajmu u Puli već drugi puta izlažu koprivnički obrtnici zahvaljujući organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica i gradu Koprivnici.

Ovogodišnji izlagači su slijedeći:

1. ZELEN... detaljnije


ZAVRŠILI PRAKTIČNI DIJELOVI MAJSTORSKOG ISPITA U JESENSKOM ROKU

U srijedu, 01. listopada 2014. godine završeni su praktični ispiti u jesenskom roku majstorskih ispita.

Provjerom znanja i vještina u obavljanju poslova za deset različitih zanimanja, praktični dio ispita je uspješno položilo 9 kandidata.

U srijedu, 30. rujna 2014. godine održao se praktični dio ispita za zanimanje kuhar i... detaljnije

JAVNI POZIV ZA UPISE U PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA I USAVRŠAVANJA

Pozivamo Vas da se prijavite u programe stručnog osposobljavanja i usavršavanja za zanimanja: voditelj/ica za izradu i provedbu EU projekata i vizažist.

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja su u tijeku, a ukoliko podnesete prijavu u 8. Tjednu cjeloživotnog učenja, do 03. listopada 2014. godine, ostvarujete 10% popusta.
... detaljnije


8. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Obrtničko učilište POUKA i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organiziraju aktivnosti u sklopu 8. tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Ova UN... detaljnije< natrag