Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

VijestiPOZIV ZA PRISUSTVOVANJE SEMINARU E-TROŠARINE

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora ŽK Koprivnica pozivaju Vas da prisustvujete seminaru E-TROŠARINE koji će se održati dana 08.09.2014.g. s početkom u 11.00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, Koprivnica, Frankopanska ulica 3.
Od 01. rujna 2014. stupaju na snagu odredbe Pravilnik... detaljnije

POTVRDE ZA PRUŽANJE USLUGA NA EU TRŽIŠTU

U Narodnim novinama broj 92 od 28. srpnja 2014. godine objavljen je Pravilnik o izdavanju EU potvrda koje se izdaju hrvatskim pravnim i fizičkim osobama za neometano pružanje usluga na EU tržištu.
EU potvrdom dokazujete da ste poslovno nastanjeni u Republici Hrvatskoj i da nemate čak ni privremene zabrane bavljenja profesijom. Potvrdu izdaje ... detaljnije

PODJELA UVJERENJA O OSPOSOBLJAVANJU

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. godine u prostorima Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, u Koprivnici, upriličena je svečana podjela Uvjerenja o osposobljavanju nezaposlenih osoba koje su uspješno završile program osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije.

... detaljnije


ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 17. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. održana je 3. sjednica Organizacijskog odbora 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Prva točka dnevnog reda jučerašnje sjednice bio je odabir oprematelja ovogodišnjeg sajma. Od pristiglih ponuda, kao najpovoljnija odabrana je ponuda zadruge Slavonija iz Orahovice.
Od o... detaljnije< natrag