Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ODRŽANA PREZENTACIJA NATJEČAJA “OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO I OBRT”

U srijedu, 10. rujna 2014.godine, u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je prezentacija natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ iz Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013. koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Obrti i trgovačka društva su prihvatljivi prijavite... detaljnije


22. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM U GUDOVCU

22. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održao se od 05. do 07. rujna 2014. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Na oko 25.000 m? izložbenog prostora predstavilo se oko 500 izlagača, od čega se na ukupno 60 m? zatvorenog i 58 m? vanjskog izlagačkog prostora predstavilo 28 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije. Nastu... detaljnije


POZIV ZA PRISUSTVOVANJE SEMINARU E-TROŠARINE

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora ŽK Koprivnica pozivaju Vas da prisustvujete seminaru E-TROŠARINE koji će se održati dana 08.09.2014.g. s početkom u 11.00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, Koprivnica, Frankopanska ulica 3.
Od 01. rujna 2014. stupaju na snagu odredbe Pravilnik... detaljnije

POTVRDE ZA PRUŽANJE USLUGA NA EU TRŽIŠTU

U Narodnim novinama broj 92 od 28. srpnja 2014. godine objavljen je Pravilnik o izdavanju EU potvrda koje se izdaju hrvatskim pravnim i fizičkim osobama za neometano pružanje usluga na EU tržištu.
EU potvrdom dokazujete da ste poslovno nastanjeni u Republici Hrvatskoj i da nemate čak ni privremene zabrane bavljenja profesijom. Potvrdu izdaje ... detaljnije


< natrag