Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


BESPLATNE EDUKACIJE ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Obrtničkim učilištem POUKA organizira besplatne edukacije za obrtnike i poduzetnike.
Sredstva za održavanje radionica osigurana su iz projekta Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“, Mjera D – Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih ... detaljnijePOTPISAN UGOVOR O DODJELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA IZ EU FONDOVA

U ponedjeljak, 23. prosinca 2013. ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA gđa Melita Ivančić potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu natječaja „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih“ iz IPA Operativnog programa, komponente IV - Razvoj ljudskih potencijala.
Cilj natječaja koji je raspisala Agencija za s... detaljnije


NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE PROJEKTNOG/E ASISTENTA/ICE

Obrtničko učilište POUKA raspisuje natječaj za zapošljavanje projektnog/e asistenta/ice za rad na određeno vrijeme od 12 mjeseci.
OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica raspisuje
NATJEČAJ
za zapošljavanje PROJEKTNOG/E ASISTENTA/ICE za rad na određeno vrij... detaljnije

ODRŽANA EDUKACIJA ZA FRIZERE

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u nedjelju 15. prosinca održana je edukacija za frizere s temom bojenja kose.
Edukaciju je organizirao obrt Frizerland iz Križevaca, dobavljač materijala i opreme za frizere i kozmetičare u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije. Tema je bila bojanje kose bojama “Bla... detaljnije


OTVORENJE PRAKTIKUMA ZA UGOSTITELJSKA ZANIMANJA U OBRTNIČKOM UČILIŠTU POUKA

U srijedu, 11. prosinca 2013. održano je svečano otvorenje praktikuma za ugostiteljska zanimanja, predstavljanje frizersko-kozmetičke opreme te prezentacija projekata koji su financirani iz programa Poduzetnički impuls 2013. Ministarstva poduzetništva i obrta.
Praktikum je svečano otvorio zamjenik ministra poduzetništva i obrta g. Dražen... detaljnije< natrag