Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE U NADZORU POLAZNICIMA OSPOSOBLJAVANJA ZA MONTERA AUTONOMNIH ENERGETSKIH SUSTAVA IZ OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci u petak, 23. kolovoza izvršili su nadzor nad polaznicima stručnog osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije.
Polaznici su nakon odslušanog redovnog dijela stručno teorijske nastave i vježbi započeli s p... detaljnije


SEMINAR NA TEMU ZAKONA O SPRJEČAVANJA PRANJA NOVCA I FINANCIRANJA TERORIZMA

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Udruženje obrtnika Koprivnica organiziraju seminar na temu Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.
Prema Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma obavezno je unutar svake dvije godine obaviti educiranje odnosno sudjelovati na seminaru kojega su obvezni... detaljnije


SEMINAR O OSNIVANJU ENERGETSKIH ZADRUGA

Udruga Kopriva u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije organizira seminar s temom osnivanja energetskih zadruga koji će se održati 3. rujna 2013. u 16 sati u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Seminar se održava u sklopu projekta "Razvoj energetskih zadruga u Hrvatskoj" čiji je glavni ... detaljnije
RADNI SASTANAK U ZAVODU ZA ZAPOŠLJAVANJE

U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Križevcima održan je prvi radni sastanak oko zajedničkih aktivnosti i pripreme projektnog prijedloga za Grant1. Lokalne razvojne inicijative za zapošljavanje – faza II čiji je cilj smanjiti nezaposlenost u Koprivničko – križevačkoj županiji.
Nakon Skupštine LPZ-a Koprivničko – križevačke žu... detaljnije< natrag