Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA OBJAVILA JAVNI POZIV ZA DODJELU KREDITA PODUZETNICIMA

Objavljeni su javni pozivi za kredite po Projektima „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva” i „Lokalni projekti razvoja - mikrokreditiranje” Kreditni fond za Projekt „Lokalni projekt razvoja malog gospodarstva” iznosi 25.000.000,00 kuna, a za „Lokalni projekt razvoja – mikrokreditiranje” 5.000.000,00 kuna, te će se moći realizirati do iskori... detaljnije

POSJETITE 11. DJEČJI SAJAM U VIRJU

Učenici i djelatnici Osnovne škola prof. Franje Viktora Šignjara i članovi učeničke zadruge Čmela i ove godine organiziraju 11. po redu Dječji sajam.
Sajam će se održati 26. svibnja u školskom dvorištu O.Š. prof. Franje Viktora Šignjara. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije će već tradicionalno svojim pokroviteljstvom podržati ... detaljnije


XVII. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU

Od 9. do 11. svibnja u Toplicama Sv. Martin održano je 17. po redu Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.
Savjetovanje je organiziralo Ministarstvo poduzetništva i obrta, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, a tema je ove godine bila „Ususret Strukturnim fondovima Europske unije“.
Ovogodišnje Savj... detaljnije


ODRŽANI 17. DANI TRAVNJAKA

Na koprivničkom sajmištu u subotu i nedjelju, 11. i 12. svibnja 2013., održan je 17. po redu poljoprivredni sajam Dani travnjaka.
Organizatori ovogodišnjih Dana travnjaka su Koprivničko-križevačka županija, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Grad K... detaljnije


TRENING U OKVIRU PROJEKTA EU COMPASS 2

7. i 8. svibnja se u Mađarskoj održava edukacija za partnere uključene u projekt EU Compass 2. Teme edukacije su vezane uz principe djelovanja strukturnih i kohezijskih fondova, a trening je zamišljen na način da mađarski partneri u projektu prenesu svoja dosadašnja iskustva u provođenju projekata od pristupa u EU 2004.

EU Compass 2 j... detaljnije


POTPISAN UGOVOR O POSLOVNOJ SURADNJI S RAIFFEISEN BANKOM

U srijedu 8. svibnja 2013. u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županie potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore i Raiffeisen banke.

Kao nastavak dosadašnje vrlo dobre suradnje ponovno je potpisan ugovor kojim Raiffeisen banka obrtnicima članovima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije o... detaljnije


< natrag