Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ODRŽAN SASTANAK SA ČLANOVIMA ISPITNIH KOMISIJA ZA POLAGANJE KONTROLNIH ISPITA

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak, 25. veljače, održan je sastanak članova ispitnih komisija za polaganje kontrolnih ispita u Obrtničkoj školi Koprivnica.

Sastanku se odazvalo dvadesetak obrtnika članova komisija te predstavnici Obrtničke škole Koprivnica. Ovaj sastnak sazvan je s ciljem da se ... detaljnijePREZENTACIJA ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU GOTOVINOM

Dana 27.2.2013.g. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Poreznom upravom Područni ured Koprivnica organiziraju prezentaciju Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Prezentacija će se održati dana 27. (srijeda) veljače 2013.g. s p... detaljnije


NATJECANJE UČENIKA FRIZERA U STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC

U Strukovnoj školi Đurđevac, u ponedjeljak 18. veljače, održano je regionalno natjecanje učenika koji se školuju za zanimanje frizer. Na natjecanju je sudjelovalo 13 učenica iz 7 škola s područja 6 županija – Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Sisačko-moslavačke i Varaždinske.

Učenice su na... detaljnije


MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se I ispitni rok majstorskih ispita u 2013. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 11 kandidata u 7 zanimanja: pekar, automehaničar, vodoinstalater, očni optičar, frizer, staklar i elektromehaničar.

Trenutno su u tijeku praktični dijelovi ispita koji, prema kalendaru m... detaljnije


DODJELA UVJERENJA O STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJU ZA VIZAŽISTE I MASERE

Polaznicima osposobljavanja u Obrtničkom učilištu POUKA uručena su Uvjerenja o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova vizažista i masera.

Polaznici osposobljavanja za obavljanje poslova masera/ke i vizažista/ice su nakon odslušane stručno-teorijske i praktične nastave pristupili završnoj provjeri tijekom koje su pokazali vrlo d... detaljnije< natrag