Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


PREDSTAVLJEN PORTAL PROMOCIJE STRUKOVNIH ZANIMANJA

Konferencija za medije na kojoj je predstavljen projekt – portal promocije strukovnih zanimanja održana je u utorak, 29. svibnja 2018. godine u prostorijama Županijske uprave. Portal je namijenjen učenicima završnih razreda osnovnih škola u svrhu promocije strukovnih zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji. Partneri na p... detaljnije


ODRŽAN 16. DJEČJI SAJAM U VIRJU

Pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i Općine Virje u nedjelju 27. svibnja 2018. održan je 16. Dječji sajam.


Sajam su organizirali učenici i nastavnici Osnovne škole F.V. Šignjara. Učenici su imali prodajnu izložbu svojih radova, a uz bogatu tombolu i zab... detaljnijeODRŽAN 11. SUSRET TRGOVACA

U Koprivnici je 24. i 25. svibnja u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održan je 11. Susret trgovaca. Susret je okupio brojne predstavnike struke kako bi se raspravljalo o aktualnostima, trgovačkim problemima, iskustvima i brojnim temama vezanim uz trgovinu.


Okupljene je p... detaljnijeSTRUČNO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE TESAR/ICA

U četvrtak, 24. svibnja Obrtničko učilište Pouka u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Križevci započelo je s provođenjem stručnog osposobljavanja nezaposlenih osoba za zanimanje tesar/ica.


Područni ured Križevci uputio je nezaposlene ... detaljnije< natrag