Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


PREZENTACIJA MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA „PODUZETNIČKI IMPULS“

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Koprivnički poduzetnik d.o.o. dana 04.03.2012.g. organiziraju prezentaciju Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls“ – program poticanja poduzetništva i obrtništva z... detaljnije


ODRŽAN SASTANAK SA ČLANOVIMA ISPITNIH KOMISIJA ZA POLAGANJE KONTROLNIH ISPITA

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak, 25. veljače, održan je sastanak članova ispitnih komisija za polaganje kontrolnih ispita u Obrtničkoj školi Koprivnica.

Sastanku se odazvalo dvadesetak obrtnika članova komisija te predstavnici Obrtničke škole Koprivnica. Ovaj sastnak sazvan je s ciljem da se ... detaljnijePREZENTACIJA ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU GOTOVINOM

Dana 27.2.2013.g. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Poreznom upravom Područni ured Koprivnica organiziraju prezentaciju Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Prezentacija će se održati dana 27. (srijeda) veljače 2013.g. s p... detaljnije


NATJECANJE UČENIKA FRIZERA U STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC

U Strukovnoj školi Đurđevac, u ponedjeljak 18. veljače, održano je regionalno natjecanje učenika koji se školuju za zanimanje frizer. Na natjecanju je sudjelovalo 13 učenica iz 7 škola s područja 6 županija – Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Sisačko-moslavačke i Varaždinske.

Učenice su na... detaljnije


MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se I ispitni rok majstorskih ispita u 2013. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 11 kandidata u 7 zanimanja: pekar, automehaničar, vodoinstalater, očni optičar, frizer, staklar i elektromehaničar.

Trenutno su u tijeku praktični dijelovi ispita koji, prema kalendaru m... detaljnije< natrag