Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


U KRIŽEVCIMA JE ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2013.

U srijedu, 13. ožujka 2013. godine održana je još jedna u nizu informativnih radionica o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2013.“ namijenjena poduzetnicima i obrtnicima.

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, H... detaljnije


U KOPRIVNICI DONIRANO 50 FISKALNIH BLAGAJNI MALIM TRGOVCIMA

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u petak, 15. ožujka, održana je dodjela fiskalnih blagajni za dobitnike iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije.

Akcijom Hrvatske obrtničke komore osigurano je 200 fiskalnih blagajni za male trgovce obrtnik... detaljnije


SASTANCI SA ČLANOVIMA ISPITNIH KOMISIJA ZA POLAGANJE KONTROLNIH ISPITA

U ponedjeljak, 11. ožujka, održani su sastanci sa članovima ispitnih komisija za polaganje kontrolnih ispita u Križevcima i Đurđevcu. Nakon sastanka u Koprivnici, održani su i sastanci u Srednjoj školi “Ivan Seljanec” i Strukovnoj školi Đurđevac gdje se također odazvao velik broj obrtnika članova komisija te voditelji praktične nastave u školama... detaljnije

< natrag