Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


NATJECANJE UČENIKA FRIZERA U STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC

U Strukovnoj školi Đurđevac, u ponedjeljak 18. veljače, održano je regionalno natjecanje učenika koji se školuju za zanimanje frizer. Na natjecanju je sudjelovalo 13 učenica iz 7 škola s područja 6 županija – Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Sisačko-moslavačke i Varaždinske.

Učenice su na... detaljnije


MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se I ispitni rok majstorskih ispita u 2013. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 11 kandidata u 7 zanimanja: pekar, automehaničar, vodoinstalater, očni optičar, frizer, staklar i elektromehaničar.

Trenutno su u tijeku praktični dijelovi ispita koji, prema kalendaru m... detaljnije


DODJELA UVJERENJA O STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJU ZA VIZAŽISTE I MASERE

Polaznicima osposobljavanja u Obrtničkom učilištu POUKA uručena su Uvjerenja o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova vizažista i masera.

Polaznici osposobljavanja za obavljanje poslova masera/ke i vizažista/ice su nakon odslušane stručno-teorijske i praktične nastave pristupili završnoj provjeri tijekom koje su pokazali vrlo d... detaljnijeODRŽAN SEMINAR „OSNOVNA ZNANJA O PODUČAVANJU NAUČNIKA“

U ponedjeljak, 11. veljače 2013. godine, u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održan je seminar „Osnovna znanja o podučavanju naučnika“.

Seminar je vodila profesorica Sandra Krajina. Na početku je polaznike pozdravio Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Božo Barać te ih pozvao na aktivno sudje... detaljnije

SEMINAR „OSNOVNA ZNANJA O PODUČAVANJU NAUČNIKA“

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizira seminar „Osnovna znanja o podučavanju naučnika“, a provodi ga Obrtničko učilište POUKA.

Seminar će biti održan u ponedjeljak, 11. veljače 2013., u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska 75a, od 9 do 12 sati. Prisustvovanje je besplatno za sve sudionike,... detaljnije


< natrag