ODRŽAN 16. PO REDU MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE VIROEXPO 2011. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U nedjelju, 23. siječnja 2011. godine završen je šesnaesti po redu međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011. Sajam je održan od 21. do 23. siječnja 2011.g. u Virovitici. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK ŽK Koprivnica organizirali su zajednički nastup obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije. Na izložbenom prostoru od 90 m2 unutarnjeg izložbenog prostora i 20 m2 vanjskog prostora svoje je proizvode izlagalo 27 obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije.

Za sve obrtnike i poduzetnike izlagački prostor i oprema bili su besplatni, a financirani su od strane organizatora Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK ŽK Koprivnica. Sajam je bio popraćen brojnim izložbama, stručnim predavanjima te kulturnim sadržajima. Izlagači su bili iznimno zadovoljni posjetom sajmu i zanimanjem za njihove proizvode.


Natrag
scroll to top