U KRIŽEVCIMA JE ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2013. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 13. ožujka 2013. godine održana je još jedna u nizu informativnih radionica o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2013.“ namijenjena poduzetnicima i obrtnicima.

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, Križevačkog poduzetničkog centra i Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, a predavači su bili Franjo Babić (PORA), Miluška Škrlec (Križevački poduzetnički centar d.o.o.) i Jasmina Sinovec (Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije).

Radionici su prisustvovala 14 poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls" za 2013. godinu. Pojašnjeni su uvjeti prijave, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati te intenzitet bespovratnih potpora, a poseban naglasak radionice stavljen je na sadržajni dio projektnih prijedloga te na potrebnu dokumentaciju kako bi se što uspješnije mogli prijaviti na javne pozive iz programa „Poduzetnički impuls" za 2013. godinu.

Poduzetnici su postavalji pitanja koja su imali oko svojih projektnih ideja, te pripreme potrebne dokumentacije, a na kraju su ih predavači savjetovali da koriste besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć potpornih institucija koje su ovu radionicu i organizirale.


Natrag
scroll to top