SVEČANA DODJELA UVJERENJA POLAZNICIMA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA OBAVLJANJE POSLOVA ELEKTROZAVARIVAČA I PROGRAMA USAVRŠAVANJA ZA VODITELJA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 31. siječnja 2019. godine u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA svečano su dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju  i usavršavanju za dvije grupe polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova elektrozavarivača i programa usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata.


Svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, predsjednik Upravnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA  Božo Barać, predstojnica HZZ-a Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac, Viša stručna savjetnica za profesionalno informiranje i obrazovanje Mihaela Hrlec, ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić te ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec.


Pozdravnu riječ je uputila ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec, a zatim su se prisutnima obratili predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić te predstojnica HZZ Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac.


U ime Koprivničko-križevačke županije prisutne je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio važnost cjeloživotnog učenja i zaželio polaznicima sreću u budućem radu te pronalasku posla.


Nakon uvodnoga dijela polaznicima programa podijeljena su Uvjerenja o osposobljavanju i usavršavanju.


Programe je uspješno završilo ukupno šest polaznika programa osposobljavanja za elektrozavarivača u trajanju od 309 sati teorijske i praktične nastave te ukupno devet polaznika programa za usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata (od kojih je 5 bilo nezaposlenih, a 4 zaposlene osobe) u trajanju  od 156 sati teorijske nastave i vježbi.


Natrag
scroll to top