ŽUPANIJSKI PODUZETNICI I OBRTNICI PREDSTAVILI SU SE NA 21. MESAP-U - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 14. lipnja u Nedelišću je službeno otvoren 21. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2019. na kojemu su se i ove godine predstavili obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije, a svečanom otvorenju, uz predstavnike Županije prisustvovao je i tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać sa suradnicima.

Manifestacija je kroz sve te godine postala sinonim sajmovanja, susreta poduzetnika, mjesto gdje se ugovaraju novi poslovi i sklapaju nova poslovna poznanstva, a prepoznale su to i susjedne zemlje pa je Sajam izašao iz svojih regionalnih okvira i dobio međunarodnu dimenziju.

I ove su se godine okupili poslovni subjekti iz Slovenije, Mađarske te domaći poduzetnici, njih više od 150, a okupljenima se na otvorenju obratio direktor Sajma Vitomir Kirić.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru u organizacije Županije i županijske Obrtničke komore svoje proizvode i usluge predstavili su: Moby Dick – proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, EMBER – obrt za izradu suvenira, OPG Marijan Hrženjak, OPG Mazuh, Visoko gospodarstvo učilište Križevci, OPG Zvonko Kosec, Francool kožna galanterija, OPG Kranjec Ivan i Anđela, Mesarski obrt Jagušić, Horverk te županijska Obrtnička komora i Obrtničko učilište Pouka.


Natrag
scroll to top