EU projekti - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

EU projekti

Obrtnička komora je partner u sklopu projekta „Poduzetnik za pet“ kojeg provodi Strukovna škola Đurđevac, uz drugog partnera PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja. Projekt se provodi u okviru natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt" i u potpunosti je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.


 


Projektom je predviđeno osnivanje učeničke zadruga u školi koja će uključivati 4 sekcije: sekciju novinara, kozmetičara, kuhara i slastičara te sekciju koja će se baviti izrađivanjem ukrasno-uporabnih predmeta. Kroz sudjelovanje na raznim sajamskim manifestacijama učenici će razvijati marketinške vještine, dok će kroz niz drugih događanja, kao što su Dani otvorenih vrata Strukovne škole Đurđevac, Sajam učeničkih zadruga i studijska putovanja imati priliku upoznati se sa sličnim učeničkim zadrugama u Hrvatskoj. Učenici će isto tako posjetiti poduzetnike u okruženju kako bi stekli iskustva vezana uz svijet poduzetništva. Ciljana skupina su učenici drugih i trećih razreda četverogodišnjih zanimanja (ekonomisti) te učenici završnih razreda trogodišnjih zanimanja (kuhari i pomoćni kuhari i slastičari).


 


Provedba projekta započela je 20. srpnja 2015. godine i trajat će 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 288.087,71 kn.


Natrag
scroll to top