EU projekti - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

EU projekti

Ured Premijera Mađarske kao Upravljačko tijelo Programa te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije RH kao nacionalno tijelo u programu objavili su prvi poziv za dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva).


Na natječaj se mogu prijaviti jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, neprofitne organizacije i organizacije civilnog društva, a uvjet da prijava bude važeća jest postizanje partnerstva između najmanje jednog partnera iz Hrvatske i Mađarske. Prihvatljivi partneri mogu biti iz slijedećih županija: Koprivničko-križevačka, Međimurska, Virovitičko-podravska, Varaždinska, Osječko-baranjska, Bjelovarsko-bilogorska, Vukovarsko-srijemska i Požeško-slavonska; te iz tri Mađarske županije: Baranya, Somogy i Zala. Natječaj je otvoren u periodu od 29.02.2016.g. do 31.05.2016.g., kad završava točno u 17 sati. Indikativni iznos prvog Poziva je 26,53 milijuna eura. Novčana sredstva odobrit će se projektima koji će ispoštovati  tri prioriteta: 2. prioritet: Prihvatljivo korištenje prirodnih i kulturnih dobara; 3. prioritet: Suradnja i 4. prioritet: Obrazovanje.


Za detaljnije informacije važno je proučiti Upute za podnositelje projektnih prijedloga (eng. Guidelines for Applicants), koje se mogu pronaći na slijedećoj stranici: http://www.huhr-cbc.com/en/list-of-call-for-proposals. Na navedenoj stranici dostupni su i dokumenti za prijavu. Zajedničko tajništvo i kontakt točke organizirat će Informativne dane u sedam pograničnih županija koje su obuhvaćene programom. Točan raspored održavanja bit će uskoro objavljen na: http://www.huhr-cbc.com i http://www.huhr-cbc.com/hr/popis-poziva-na-podnosenje-projektnih-prijedloga. Službeni jezik programa i Jezik Prvog poziva na podnošenje projektnih prijedloga je engleski.


Natrag
scroll to top