OBRTNICIMA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE OSIGURANI POVOLJNIJI UVJETI ZA PROVOĐENJE MJERA «DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE I DERATIZACIJE» - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 07. travnja 2008. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije potpisan je Sporazum o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i poduzeća «Sanitacije» d.o.o. Koprivnica.

Ova suradnja će se ostvarivati na području provođenja mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za obrtnike članove Obrtničke komore, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti.Ove mjere su dužni provoditi svi obrtnici i trgovačka društva koja podliježu sanitarnom nadzoru.Pravo na korištenje usluga koje su predmet Sporazuma imaju obrtnici članovi Komore koji uredno plaćaju komorski doprinos.Ovom suradnjom je ostvarena znatno povoljnija cijena od uobičajene. Sve informacije obrtnici mogu dobiti u matičnim Udruženjima obrtnika, u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije ili u poduzeću «Sanitacije».

Natrag
scroll to top