KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKI OBRTNICI NA SAJMU OSIJEK EXPO 2009. I MARKOVOM SAJMU U ZAGREBU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 21. do 24. svibnja održavaju se dva sajma na kojima izlažu obrtnici iz naše županije – Markov sajam u Zagrebu i Osijek expo 2009.

Na osječkom sajmu izlažu: “Kupin”, vl. Josip Bubalo, “Limex”, vl. Željko Jakopanec, “Limeks”, vl. Željka Konjačić i “Metalis”, vl. Dragutin Neduhal. Nastup na sajmu za obrtnike je besplatan, a troškove nastupa snose Obrtnička komora i Grad Križevci.Na Markovom sajmu koji se održava od 21. do 24. svibnja u Zagrebu izlažu: “Tepka”, vl. Boris Đorđević, “Špičko”, vl. Ljubica Špičko i “Kamengrad”, vl. Josip Čordaš. Nastup na Markovom sajmu obrtnicima iz Koprivničko-križevačke županije omogućila je Obrtnička komora Zagreb, a obrtnici su bili primorani izlagati sa zagrebačkom komorom zato što direktor Turističke zajednice grada Koprivnice ne dopušta izlaganje obrtnicima iz Koprivnice na štandu Turističke zajednice grada Koprivnice.

Natrag
scroll to top