ZAKLJUČCI CEHA UGOSTITELJA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ceh ugostitelja Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na svojoj sjednici održanoj dana 15.06.2009.g. raspravljao je o Zaključcima sa sjednice Upravnog odbora HOK-a i proširene sjednice Ceha ugostitelja HOK-a u svezi s Zakonom o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda.

U svezi s navedenim zaključeno je:

1.Podržava se Odluka Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore za organiziranje javnog prikupljanja potpisa «Pravo na izbor» za izmjenu Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda koje će se održati u srijedu 17. lipnja 2009.g. od 11 do 13 sati u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu na središnjim gradskim trgovima.Peticija će se moći potpisati do 30.06.2009.g. u svim ugostiteljskim objektima u Koprivničko-križevačkoj županiji, u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i u prostorijama Udruženja obrtnika Koprivnica, Križevci i Đurđevac. 2.Podržava se Odluka Hrvatske obrtničke komore za pokretanje Ustavne tužbe za ispitivanje ustavnosti Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda. 3.Ukoliko pregovori predstavnika Hrvatske obrtničke komore i predstavnika Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi ne poluče očekivane rezultate do 31.07.2009.g. Ceh ugostitelja Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije zadržava pravo organiziranja drugih prosvjednih aktivnosti za koje će pozvati ugostitelje iz drugih dijelova Republike Hrvatske.

Natrag
scroll to top