OBILJEŽAVANJE EU TJEDNA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 3. svibnja započelo je obilježavanje „Europskog tjedna“ u Koprivnici, a nastavit će se kroz cijeli ovaj i dio sljedećeg tjedna i u ostalim gradovima naše županije.

Danas su na Zrinskom trgu, ispred ulaza na Gradsku tržnicu obrtnici i poduzetnici imali priliku predstaviti svoje proizvode, a na štandovima su bili postavljeni i promidžbeni materijali Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica, PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija te Dječjeg vrtića Smiješak. Od obrtnika i poduzetnika predstavili su se Pro-med, vl. Petričec Martin, Moby Dick, vl. Darko Frankol, Kampi, vl. Darko Zagorščak, Zdenkini medenjaci, vl. Berislav Vrban, Kupin, vl. Josip Bubalo te Vias d.o.o.

U zgradi Koprivničko-križevačke županije održano je otvorenje Info police u povodu Europskog tjedna te tiskovna konferencija. Aktivnosti povodom obilježavanja Europskog tjedna nastavit će se raznim događanjima 5. svibnja u Koprivnici i Križevcima, 6. svibnja u Đurđevcu, 7. svibnja u Križevcima, a završit će 12. svibnja u Koprivnici.


Natrag
scroll to top