OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I ZAGREBAČKA BANKA POTPISALI UGOVOR O POSLOVNOJ SURADNJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Potpisivanjem ugovora o suradnji Obrtničke komore s Zagrebačkom bankom obrtnicima su osigurani povoljniji kratkoročni i dugoročni krediti uz nižu kamatu. Predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić i direktor poduzetničkog bankarstva regije Središnja Hrvatska Zagrebačke banke Tomislav Tolnaj dana 03. veljače 2011.g. potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji kojim će Zagrebačka banka obrtnicima s područja Županije osigurati posebne kreditne uvjete. Obrtnicima u sastavu Komore sada su dostupni povoljniji kratkoročni krediti za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima, te dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava uz nižu kamatnu stopu i naknadu za obradu kreditnog zahtjeva do 1. srpnja 2011. godine.

Suradnja između Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Zagrebačke banke rezultat je nastojanja Komore da svojim članovima omogući pristup povoljnijim financijskim sredstvima te inicijative Zagrebačke banke da obrtnicima pomogne pri održavanju likvidnosti i daljnjem razvoju poslovanja. Pozivaju se svi obrtnici zainteresirani za navedene kredite da se jave u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije ili u poslovnice Zagrebačke banke u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu.


Natrag
scroll to top