POTPISAN SPORAZUM O OSNIVANJU „ONE STOP SERVICE CENTRA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Provedbeni sporazum o uspostavi “One stop service centra” u Koprivničko-križevačkoj županiji potpisan je u petak, 10. lipnja 2011. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije.
Potpisivanju su prisustvovali državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić i župan Darko Koren sa suradnicima, a Sporazum su potpisali čelnici Koprivničko-križevačke županije, gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, Općine Koprivnički Ivanec, županijskog Ureda državne uprave, Razvojne agencije PORE, Koprivničkog poduzetnika, Križevačkog poduzetničkog centra, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, županijskog Zavoda za prostorno uređenje, te županijske gospodarske i obrtničke komore.
Osnivanje „One stop service centra“ jedna je od faza u okviru projekta Razvoj investicijskog okruženja“ – AICPR kojeg narazini Republike Hrvatske provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva. Osnovni cilj „One stop service centra“ je osiguravanje dostupnosti svih potrebnih informacija za potencijalnog ulagača na jednom mjestu, a biti će smješten u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja.


Natrag
scroll to top