PREZENTACIJA OBRTNIČKIH ZANIMANJA NA 14. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU U KRIŽEVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

I ove godine je na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima održana prezentacija obrtničkih zanimanja učenika srednjih strukovnih škola. Učenici Obrtničke škole Koprivnica, Strukovne škole Đurđevac i Srednje škole „Ivan Seljanec“ sva tri dana sajma prezentirali su svoja znanja vještine iz 12 obrtničkih zanimanja: zidar, strojobravar, krojač, kuhar, konobar, soboslikar, monter suhe gradnje, stolar, slastičar, pekar, te kozmetičar i frizer.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije oko 800 učenika sedmih i osmih razreda osnovnih škola s područja cijele županije posjetilo je sajam, a prvenstveno izložbene prostore strukovnih škola. Ovaj posjet organiziran je kako bi se djeci koja su pred upisima u srednje škole približila obrtnička zanimanja. Obrtnička komora za svako dijete osigurala je sendvič i sok, a Koprivničko-križevačka županija prijevoz autobusima.


Natrag
scroll to top