TRGOVCIMA I PEKARIMA PREDSTAVLJEN VODIČ ZA UVOĐENJE SUSTAVA HACCP-a - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu je u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana prezentacija HACCP vodiča za pekarne i trgovine koje posluju s hranom. „Vodič dobre higijenske prakse za pekarstvo“ i „Vodič dobre higijenske prakse za trgovinu u poslovanju s hranom te praktične provedbe načela HACCP sustava za trgovinu i pekarstvo“ prezentirala je predstavnica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dipl. sanitarni inženjer Milena Čošić. Na prezentaciji je bilo nazočno tridesetak trgovaca i pekara.

Dogovoreno je da će Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije potpisati ugovor o poslovnoj suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo temeljem kojeg će članvima Komore biti osigurane povoljnije cijene prilikom implementacije sustava HACCP-a.

Za sve dodatne informacije zainteresirani obrtnici mogu se obratiti u Obrtničku komoru ili Udruženja obrtnika Koprivnica, Križevci i Đurđevac.






Natrag
scroll to top