U KOPRIVNICI PREDSTAVLJEN PROGRAM POTICANJA PODUZETNIŠTVA - PODUZETNIČKI IMPULS 2012. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 7. svibnja, u Koprivnici je održana prezentacija programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu.

U sklopu posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i njegov zamjenik Dražen Pros održali su prezentaciju programa poticanja poduzetništva i obrtništva – Poduzetnički impuls 2012. na kojoj je bilo prisutno oko 200 obrtnika i poduzetnika.U svom uvodnom obraćanju predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić istaknuo je zadovoljstvo osnivanjem Ministarstva poduzetništva i obrta, što je bio i jedan od zahtjeva obrtnika prema novoj Vladi. Također je izrazio nadu da će projekt Poduzetnički impuls dati očekivane rezultate, tj. pomoći poboljšanju situacije u gospodarstvu.

Nakon predstavljanja projekata ministar Maras je odgovarao na pitanja koja su postavljali prisutni obrtnici i poduzetnici.

Domaćini ovog događaja bili su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Koprivničko-.križevačka županija.


Natrag
scroll to top