ODRŽAN SASTANAK KOORDINACIJSKOG ODBORA KLASTERA ZA RAZVOJ I UNAPRJEĐENJE SUSTAVA CJELOŽIVOTNOG UČENJA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Sastanak Koordinacijskog odbora Klastera za razvoj i unaprjeđenje sustava cjeloživotnog učenja u Koprivničko-križevačkoj županiji održan je 10.svibnja 2012 u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-Križevačke županije.

Sastanku su prisustvovali članovi Koordinacijskog odbora - Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" Koprivnica, Obrtnička škola Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Pučko otvoreno učilište Koprivnica, Sigurnost informacijskih sustava (SIS d.o.o.) i Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije. Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci prezentirali su rezultate provedenih anketa poslodavaca za 2012. godinu na području Koprivničko-križevačke županije te se osvrnuli na rezultate drugih provedenih istraživanja, a koja su značajna za daljnji razvoj Klastera. Prisutni su članovi Koordinacijskog odbora aktivno sudjelovali u raspravi o mogućim aktivnostima Klastera u tekućoj godini te o nužnosti još boljeg povezivanja institucija u cilju realizacije prioriteta Akcijskog plana.


Natrag
scroll to top