OSPOSOBLJENO 11 NEZAPOSLENIH OSOBA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište POUKA u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje završilo je osposobljavanje nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada. 11 nezaposlenih osoba s područja grada Koprivnice i Đurđevca uspješno je položilo završne provjere u okviru verificiranih programa osposobljavanja za obavljanje poslova priprematelja jednostavnih jela i slastica.

Osposobljavanje je počelo krajem travnja kada su polaznici započeli s redovnom stručno-teorijskom nastavom, a nastavilo odrađivanjem praktične nastave u licenciranim radionicama pod vodstvom majstora – stručnih učitelja. Za sve polaznike osposobljavanja bit će organizirana zajednička podjela Uvjerenja koja izdaje Obrtničko učilište POUKA o uspješno savladanim programima, a upisuju se u Radnu knjižicu.

Polaznicima osposobljavanja je Obrtnička komora Koprivničko – križevačke županije omogućila polaganje ispita o stručnoj osposobljenosti pred komisijom Hrvatske obrtničke komore te će svima koji su uspješno položili ispit biti dodijeljena Uvjerenja HOK-a, s kojima dobivaju mogućnost otvaranja vlastitog obrta, ili mogu postati stručna osoba u nekom obrtu.


Natrag
scroll to top