DAN OTVORENIH VRATA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U okviru 6. Tjedna cjeloživotnog učenja Obrtničko učilište POUKA i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organiziraju Dan otvorenih vrata 24. rujna 2012 od 9 do 20 sati

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Ova UNESCO-va inicijativa pokrenuta 1999. godine svake se godine organizira u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja i potaknula osobna motivacija. Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja pod sloganom „Nikad nije kasno za učenje“ usredotočuje se na motiviranje građana, bez obzira na dob, razinu obrazovanja, radni status, i sve druge okolnosti, da se uključe u proces cjeloživotnog učenja.

Obrtničko učilište POUKA i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organiziraju Dan otvorenih vrata u cilju promidžbe programa osposobljavanja i neformalnih edukacija za obrtnike i poduzetnike kroz proces cjeloživotnog učenja.

Dan otvorenih vrata održat će se 24. rujna od 9 do 20 sati kada će potencijalni polaznici imati prilike dobiti informacije i upisati se u pojedine programe osposobljavanja uz prigodan popust.


Natrag
scroll to top