RADIONICA "DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 24. i 25. rujna 2012. održana je radionica na temu „Društveno poduzetništvo“ koju je organizirala Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR Hrvatske). U okviru 6. Tjedna cjeloživotnog učenja UZOR Hrvatske održao je radionicu “Društveno poduzetništvo” u sklopu Programa JAKO (Program regionalnog razvoja i jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva). Radionica je organizirana kako bi se ojačali kapaciteti organizacija civilnog društva, društvenih poduzetnika, inovatora ali i potaknuli zainteresirani na društveno-poduzetničku inicijativu.

Voditelj radionice bio je g. Teo Petričević, izvršni direktor Autonomnog centra - ACT Čakovec, organizacije koja je i sama primjer dobre prakse društvenog poduzetništva.

Sudionici su se tijekom radionice upoznali s kontekstom društvene ekonomije i društvenog poduzetništva, te primjerima dobre prakse. Također su imali prigodu mapirati i analizirati poslovne ideje i transformirati ih u društveno-poduzetnički pothvat.


Natrag
scroll to top