SEMINARI U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO“ ZA 2012. GODINU MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije te Obrtničkim učilištem POUKA organizira seminare za poduzetnike u rastu i razvoju.

Seminar na temu „Analiza konkurentnosti (benchmarking)“ bit će održan 8. i 9. studenoga 2012. godine. Trajati će dva dana i na njemu će se obraditi sljedeće teme : definicija benchmarka i benchmarkinga; benchmarking u praksi; pozitivni učinci benchmarkinga; povijesni razvoj standarda; različite vrste benchmarkinga; klasifikacija internog i eksternog benchmarkinga; benchmarking organizacijski oblici i njihova svojstva; 5-fazni model usporedbe. Seminar će se održati u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, s početkom u 15,00 sati.

Seminar na temu „Aktualne odrednice poreznog sustava“ bit će održan 12., 13. i 14. studenoga 2012. godine. Na seminaru će biti obrađene sljedeće teme : Opći porezni zakon; Zakon o porezu na dobit; Zakon o porezu na dohodak; Zakon o porezu na dodanu vrijednost; aktualne promjene. Seminar će se održati u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, s početkom u 16,00 sati.

Izvođač oba seminara je Obrtničko učilište POUKA, a prisustvovanje je besplatno za poduzetnike.

Natrag
scroll to top