ODRŽAN 15. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 9. do 11. studenog u Križevcima je održan 15. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Sajam je u petak, 9. studenog, svečano otvorio predstavnik Ministarstva poduzetništva i obrta, pomoćnik ministra Stjepan Koraj. Uz njega, prisutnima su se na svečanosti otvorenja obratili i predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevački Darko Koren dok je u ime domaćina govorio gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg. U ime Hrvatske gospodarske komore obratio se zamjenik predsjednika HGK Županijske komore Koprivnice Mirko Habijanec, a u ime Hrvatske obrtničke komore predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

Kroz tri dana sajma posjetiteljima se predstavilo 220 izlagača, a kao i svake godine organiziran je niz popratnih sadržaja. Svakog dana održavali su se okrugli stolovi sa raznim temama iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti te prezentacija obrtničkih zanimanja učenika županijskih strukovnih škola koja je izazvala veliki interes posjetitelja.

Drugi dan sajma održana je “Žgancijada” u organizaciji Jasmine Markota, tajnice Udruženja obrtnika Koprivnica, a večer je obilježila modna revija i revija frizura koju već tradicionalno organizira tajnica Udruženja obrtnika Križevci, Marija Škrlec.

Na samom kraju manifestacije, u nedjelju, održano je izvlačenje nagrada za posjetitelje sajma nakon čega je župan Darko Koren proglasio sajam zatvorenim.


Natrag
scroll to top