ODRŽANA PREZENTACIJA ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU GOTOVINOM - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 27. studenog 2012., u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Prezentaciju su organizirale Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica. Prisutnim obrtnicima i poduzetnicima, obveznicima fiskalizacije, osnovne odredbe novog zakona prezentirale su predstavnice Porezne uprave Područnog ureda Koprivnica.

Sudionici su mogli čuti nešto više o tome tko su obveznici fiskalizacije, kada su obvezni ući u sustav fiskalizacije te što to u praksi znači, tj. koje su promjene dužni uvesti u svoje poslovanje. Nakon same prezentacije predstavnice Porezne uprave odgovarale su na brojna pitanja sudionika.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije zatražila je ponude zainteresiranih dobavljača kako bi za svoje članove osigurala nabavku uređaja i programskih rješenja za uvođenje fiskalizacije po povoljnijim uvjetima, a u svojoj informatičkoj učionici organizirati će informatičko osposobljavanje za rad s novim sustavom.


Natrag
scroll to top