PREZENTACIJA ZAKONA O POTICANJU INVESTICIJA I UNAPREĐENJU INVESTICIJSKOG OKRUŽENJA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 29. studenog u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, PORA Razvojne agencije i Koprivničko-križevačke županije održana je prezentacija Zakona o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja.
Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja kojim se reguliraju poticajne mjere kao što su: poticaji za mikropoduzetnike, porezni poticaji, carinski poticaji, poticaji za opravdane troškove novih radnih mjesta povezanih s investicijskim projektom, poticaji za opravdane troškove usavršavanja povezanih s investicijskim projektom, poticajne mjere za kapitalne troškove investicijskog projekta i poticajne mjere za radno intenzivne investicijske projekte stupio je na snagu 10. listopada 2012. godine.

Prezentacija je održana u prostorima Koprivničko-križevačke županije, a bilo je prisutno pedesetak obrtnika i poduzetnika. Zakon je prezentirala gđa Ivana Eror Lišnjić, voditeljica Odjela za konkurentnost i investicije u Ministarstvu poduzetništva i obrta, dok je g. Nikola Dulčić, voditelj Odjela za investicije Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST), prezentirao jamstvene programe za malo i srednje poduzetništvo.


Natrag
scroll to top