PREDSJEDNIK HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE DRAGUTIN RANOGAJEC OTVORIO IZLOŽBU „FRIZURE KROZ VRIJEME“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije je u srijedu, 30. siječnja, otvorena izložba „Frizure kroz vrijeme“.

Frizure kroz povijesna razdoblja, od starog Egipta do danas, osmislili su i izradili članovi 13 frizerski salona sekcije frizera Udruženja obrtnika Koprivnica.

Izložbu frizura simbolično je otvorio Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, a prisutni su bili i Glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić te predsjednici i tajnici šest komora sjeverozapadne Hrvatske. Prisutnima se obratila predsjednica Sekcije frizera Udruženja obrtnika Koprivnica, gđa Tatjana Balog, koja se zahvalila svim kolegama na uloženom trudu te istaknula važnost ovakvih događanja za promociju obrtništva.

U prostorima Komore frizure će biti izložene do 18. veljače, a mogu se pogledati svaki dan od 7 do 15 sati. Za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti posjetiti izložbu za radnog vremena Komora će biti otvorena i svaki petak od 17 do 19 sati.


Natrag
scroll to top