ODRŽAN 18. SASTANAK 6 PODRUČNIH OBRTNIČKIH KOMORA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u srijedu, 30. siječnja, održan je sastanak 6 POK-ova sjeverozapadne Hrvatske.

Na sastanku su sudjelovali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, Glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić te predsjednici i tajnici područnih obrtničkih komora Bjelovarsko-bilogorske, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Varaždinske, Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije.

Na početku sjednice voditeljica obrazovanja u Obrtničkom učilištu POUKA, Jasmina Sinovec, okupljenima je prezentirala rad Učilišta, programe koje provodi Učilište te je ponuđena suradnja svim komorama s posebnim naglaskom na projekte iz novog programa poticanja poduzetništva i obrta Poduzetnički impuls 2013.

Sjednica se nastavila raspravom o nacrtu Prijedloga Zakona o obrtu koji je ocijenjen kao dosta kvalitetan prijedlog te je na dobrom putu da kvalitetno uredi područje koje regulira.

Na prijedlog Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije, raspravljalo se o organiziranom i jedinstvenom postupanju u evidentiranju arhivske građe.


Natrag
scroll to top